top of page

TIMO TAXI: MEER DAN GEWOON EEN TAXISERVICE

UW TAXI VOOR KORTE EN LANGE RITTEN VANUIT AALST EN OMGEVING

Taxi

Een taxiservice die altijd voor u klaarstaat, dat is hoe wij van Timo Taxi in Aalst ons omschrijven. Stiptheid en een goede service dragen we nu eenmaal hoog in het vaandel. Niet voor niets doen ze in de ajuinenstad al meer dan tien jaar een beroep op onze diensten. Toch zijn we er niet alleen voor korte ritten in Aalst en omgeving, maar garanderen we daarnaast een comfortabel, veilig en ontspannen transport bij langere afstanden. Wij brengen u naar alle uithoeken van het land en wij verzorgen ook het (luchthaven)transport van en naar onze buurlanden. 

Reserveren is voor lange ritten niet verplicht, maar wel aangeraden.

wagen Taxi Timo

24/7 BEREIKBAAR,

ook last-minute!

Onze taxiservice in Aalst is voortdurend bereikbaar, ook na middernacht of tijdens de weekends. In principe hoeft u niet te reserveren, maar voor langere ritten of luchthavenvervoer raden wij dat wel aan. Standaard pikken wij u op met een ruime wagen voor vier personen. Wij rijden zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten, maar bieden geen viptransport of shuttlediensten aan.

taxiservice TimoTaxi

DUIDELIJKHEID TROEF, MET TIMO TAXI IN AALST

Wij van Timo Taxi stellen ons ongemeen flexibel op. Dat is ook waarom we u geen reservatieverplichtingen opleggen en waarom we ook ter plaatse wachten, bijvoorbeeld tot wanneer uw vergadering afloopt. Maar terwijl onze dienstverlening flexibel is, geldt dat niet voor onze tarieven. Bij Timo Taxi rekent u immers op vaste tarieven zonder onaangename verrassingen. En dat elke dag van de week.

TARIEVEN

Dienst, BTW en fooi zijn inbegrepen in de prijs. Het nachttarief (van 22 uur tot en met 6 uur) geldt alleen als het expliciet vermeld is.

NAAST BOVENVERMELDE BASISTARIEVEN KAN ER EEN FORFAITAIRE VERGOEDING WORDEN AANGEREKEND DIE VOORAF MET DE KLANT WORDT AFGESPROKEN

A: TARIEF VOOR EEN RIT MET TERUGKEER NAAR VERTREKPLAATS

Opnemingsbedrag: 7,00 euro

Kilometertarief: 1,40 euro

Wachtgeld: 80 euro/uur

Nachttoeslag: 4 euro

Nachtkilometertarief: 1,50 euro/km

B: TARIEF ZONDER TERUGKEER NAAR VERTREKPLAATS

Opnemingsbedrag: 7,00 euro

Kilometertarief: 2,80 euro

Wachtgeld: 80 euro/uur

Nachttoeslag: 4 euro

Nachtkilometertarief: 3 euro/km

Stadsrit: max 2 km en 7 min rittijd:

Bij overschrijding van één van deze criteria, wordt tarief B toegepast.

Forfait: 12 euro

C: STADSRIT 

TAXI

BEL NU UW TAXI IN AALST OF RESERVEER ONLINE UW TAXIRIT.

bottom of page