TimoTaxi: MEER DAN GEWOON EEN TAXISERVICE

Contacteer ons reserveer

Uw taxi voor korte en lange ritten vanuit Aalst en omgeving

Taxi

Een taxiservice die altijd voor u klaarstaat, dat is hoe wij van TimoTaxi in Aalst ons omschrijven. Stiptheid en een goede service dragen we nu eenmaal hoog in het vaandel. Niet voor niets doen ze in de ajuinenstad al meer dan tien jaar een beroep op onze diensten. Toch zijn we er niet alleen voor korte ritten in Aalst en omgeving, maar garanderen we daarnaast een comfortabel, veilig en ontspannen transport bij langere afstanden. Wij brengen u naar alle uithoeken van het land en wij verzorgen ook het (luchthaven)transport van en naar onze buurlanden. 

Reserveren is voor lange ritten niet verplicht, maar wel aangeraden.

24/7 bereikbaar,

ook last-minute!

Onze taxiservice in Aalst is voortdurend bereikbaar, ook na middernacht of tijdens de weekends. In principe hoeft u niet te reserveren, maar voor langere ritten of luchthavenvervoer raden wij dat wel aan. Standaard pikken wij u op met een ruime wagen voor vier personen, maar op aanvraag behoort ook een busje voor acht personen tot de mogelijkheden. Wij rijden zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten, maar bieden geen viptransport of shuttlediensten aan.

Duidelijkheid troef, met TimoTaxi in Aalst

Wij van TimoTaxi stellen ons ongemeen flexibel op. Dat is ook waarom we u geen reservatieverplichtingen opleggen en waarom we ook ter plaatse wachten, bijvoorbeeld tot wanneer uw vergadering afloopt. Maar terwijl onze dienstverlening flexibel is, geldt dat niet voor onze tarieven. Bij TimoTaxi rekent u immers op vaste tarieven zonder onaangename verrassingen. En dat elke dag van de week.

Bel nu uw taxi in Aalst of reserveer online uw taxirit.

Contacteer ons