top of page

STIPT UW VLUCHT HALEN DANKZIJ TIMO TAXI

binnenkant taxi TimoTaxi

LUCHTHAVENVERVOER NAAR ALLE LUCHTHAVENS IN BINNEN- EN BUITENLAND

Luchthavenvervoer

Timo Taxi staat in voor het luchthaventransport binnen België, maar garandeert ook een veilig transport naar de luchthavens in Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Nederland. U doet een beroep op onze binnenlandse transportdienst voor de luchthavens te Zaventem, Charleroi, Oostende, Antwerpen (Deurne) en Luik. 

Daarnaast verzorgen wij ook het vervoer naar de Nederlandse luchthavens (Eindhoven en Schiphol Amsterdam), luchthaven Frankfurt am Main, Düsseldorf Airport, luchthaven Parijs-Charles de Gaulle en luchthaven Luxemburg-Findel. Wij brengen u niet alleen vanuit de ruime omgeving van Aalst naar uw bestemming, maar bij aankomst wachten we u ook opnieuw op aan de luchthaven van uw keuze.

Contacteer Timo Taxi voor een prijsopgave en reservatie.

0512d287-b5fc-48fe-b609-888d5545ffa1.jpg

LUCHTHAVENVERVOER

online boeken

Het luchthavenvervoer van Timo Taxi is de ideale keuze vanaf of naar de regio Aalst, Lede, Erpe-Mere, Denderleeuw en Dendermonde. We doen dit zowel voor zakelijke klanten als voor particuliere klanten en u krijgt daarbij de keuze tussen een ruime persoonswagen voor vier personen. Reserveren is in principe niet verplicht, maar ten stelligste aangeraden om de beschikbaarheid te garanderen. 

U reserveert telefonisch of via het reservatieformulier op deze website. Geef zeker het vluchtnummer van uw terugvlucht door, opdat wij de aankomsttijden live kunnen monitoren.

0512d287-b5fc-48fe-b609-888d5545ffa1.jpg
Taxi Timo

GOEDKOOP LUCHTHAVENVERVOER IN DE OMGEVING VAN AALST

Wij van Timo Taxi houden niet van verrassingen. Daarom neemt u best contact met ons op om een prijsopgave te bekomen voor het transport van en naar de luchthaven, met de ruime omgeving van Aalst als vertrek- of aankomstplaats. Onze tarieven zijn uiterst competitief.

CONTACTEER TIMO TAXI VOOR EEN PRIJSOPGAVE

RESERVEER VANDAAG NOG HET VERVOER VAN OF NAAR DE LUCHTHAVEN VAN UW KEUZE.

bottom of page