STIPT UW VLUCHT HALEN DANKZIJ TIMO TAXI

binnenkant taxi TimoTaxi

LUCHTHAVENVERVOER NAAR ALLE LUCHTHAVENS IN BINNEN- EN BUITENLAND

Luchthavenvervoer

Timo Taxi staat in voor het luchthaventransport binnen België, maar garandeert ook een veilig transport naar de luchthavens in Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Nederland. Hierbij hanteren we vaste en transparante tarieven die we op deze website communiceren. U doet een beroep op onze binnenlandse transportdienst voor de luchthavens te Zaventem, Charleroi, Oostende, Antwerpen (Deurne) en Luik. 

Daarnaast verzorgen wij ook het vervoer naar de Nederlandse luchthavens (Eindhoven en Schiphol Amsterdam), luchthaven Frankfurt am Main, Düsseldorf Airport, luchthaven Parijs-Charles de Gaulle en luchthaven Luxemburg-Findel. Wij brengen u niet alleen vanuit de ruime omgeving van Aalst naar uw bestemming, maar bij aankomst wachten we u ook opnieuw op aan de luchthaven van uw keuze.

LUCHTHAVENVERVOER

online boeken

Het luchthavenvervoer van Timo Taxi is de ideale keuze vanaf of naar de regio Aalst, Lede, Erpe-Mere, Denderleeuw en Dendermonde. We doen dit zowel voor zakelijke klanten als voor particuliere klanten en u krijgt daarbij de keuze tussen een ruime persoonswagen voor vier personen. Reserveren is in principe niet verplicht, maar ten stelligste aangeraden om de beschikbaarheid te garanderen. 

U reserveert telefonisch of via het reservatieformulier op deze website. Geef zeker het vluchtnummer van uw terugvlucht door, opdat wij de aankomsttijden live kunnen monitoren.

luchthavenvervoer

GOEDKOOP LUCHTHAVENVERVOER IN DE OMGEVING VAN AALST

Wij van Timo Taxi houden van vaste tarieven zonder verrassingen. Daarom vindt u onze tarieven transparant op deze website terug. Zij gelden zowel voor het transport van en naar de luchthaven, met de ruime omgeving van Aalst als vertrek- of aankomstplaats. Onze tarieven zijn uiterst competitief.

RESERVEER VANDAAG NOG HET VERVOER VAN OF NAAR DE LUCHTHAVEN VAN UW KEUZE.

TARIEVEN

Dienst, BTW en fooi zijn inbegrepen in de prijs. Het nachttarief (van 22 uur tot en met 6 uur) geldt alleen als het expliciet vermeld is.

M: RIT VAN AALST NAAR ZAVENTEM (BRUSSELS AIRPORT) OF BESTELDE RIT VAN ZAVENTEM NAAR AALST

N: RIT VAN AALST NAAR ZAVENTEM (BRUSSELS AIRPORT) OF BESTELDE RIT VAN ZAVENTEM NAAR AALST

O + P : RIT VAN AALST NAAR CHARLEROI (BRUSSELS SOUTH AIRPORT) OF BESTELDE RIT VAN CHARLERLOI NAAR AALST

Q: RIT VAN AALST NAAR LILLE AIRPORT (FR) OF BESTELDE RIT VAN LILLE AIRPORT (FR) NAAR AALST

R: RIT VAN AALST NAAR LILLE AIRPORT (FR) OF BESTELDE RIT VAN LILLE AIRPORT (FR) NAAR AALST

Tussen 6 uur en 22 uur: 75 euro

Tussen 22 uur en 6 uur: 85 euro

Dag en nacht:  155 euro

Tussen 6 uur en 22 uur: 155 euro

Tussen 22 uur en 6 uur: 175 euro